به گزارش گاردین، رییـــــس صندوق بــین‌المللی پول گفت، تقویت حضور زنان و ایجاد فرصت‌های برابر برای قوی‌تر کردن روند ترمیم اقتصاد جهانی ضروری است. کریستین لاگارد، رییس صندوق بین‌المللی پول در نشستی که به منظور تقویت حضور زنان در اقتصاد ژاپن ترتیب داده شده بود، گفت روند ترمیم اقتصاد جهانی متزلزل و بسیار ناپایدار است. وی افزود: «حتی پس از فروکش کردن بحران، ما با چالش‌های بزرگی برای رشد اقتصادی مواجه خواهیم بود.»
لاگارد با اشاره به قدرت تاثیرگذاری زنان بر اقتصاد جهانی که حدود 70‌درصد کل هزینه‌های مصرفی را انجام می‌دهند، گفت اقتصاد جهانی به نحو موثری از زنان استفاده نمی‌کند.

رییس صندوق بین‌المللی پول گفت کشورها باید نه تنها سیاست‌ها و قوانین بلکه نهادها، نحوه برخوردها و فرهنگ خود را نیز تغییر دهند تا بتوانند از طریق استفاده بهتر از استعدادهای زنان، پتانسیل رشد اقتصادیشان را بالا ببرند. وی از ساداکو اوگاتا، مادر دو فرزند و کمیسیونر عالی سابق سازمان ملل در امور پناهندگان که یک زن دیپلمات ژاپنی است به‌عنوان نمونه یک زن بااستعداد و توانمند یاد کرد.هفته گذشته، شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن در راستای برقراری توازن جنسیتی بیشتر در مناصب اجرایی این کشور، پنج وزیر زن را به کابینه خود افزود.
کریستین لاگارد، وزیر سابق اقتصاد فرانسه، نخستین زنی است که به‌عنوان رییس صندوق بین‌المللی پول انتخاب شده است. وی در سال 2011 از سوی مجله فوربس، نهمین زن قدرتمند جهان لقب گرفت.