دوشنبه, ۱۰ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Mon, 1 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پیشنهاد ما برای وام مسکن حداقل ۵۰ درصد قیمت خرید مسکن بود، گفت: مکانیزم وام مسکن طوری طراحی شده که نرخ سود و سقف مبلغ، متناسب با تورم تغییر کند. به گزارش مهر، ‌حامد مظاهریان درخصوص وام‌های جدید مسکن و تناسب آن با قدرت خرید مردم، اظهار داشت: این وام قرار است با تغییرات اقتصادی کشور متناسب شود، بنابراین مبلغ کنونی این وام با توجه به شرایط و امکانات فعلی نظام بانکی است.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ما تأمین حداقل ۵۰ درصد قیمت خرید مسکن بود، بیان کرد: این وام از دیدگاه ما ۴۰ درصد از قیمت خرید مسکن را پوشش می‌دهد و با خواسته ما فاصله دارد، البته قرار است متناسب با تورم مبلغ این وام هم در سال‌های مختلف تغییر کند. معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تورم همه برنامه‌های اقتصادی و توسعه‌ای را تحت تأثیر قرار می‌دهد، گفت: مکانیزمی که برای این وام طراحی شده این است که با تغییرات صورت گرفته در اقتصاد، شرایط نرخ سود و سقف این وام هم می‌تواند تغییر کند.
مظاهریان با بیان اینکه در حال حاضر نرخ سود این تسهیلات ۱۴ درصد در نظرگرفته شده که با کاهش تورم حتماً باید این نرخ هم کاهش یابد، افزود: متناسب با افزایش قیمت مسکن هم باید این وام‌ها تنظیم شوند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/L3zYG4aR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه